Tomislav Tomašević: “To je taj domino efekt. Šteta je veća nego prije dva dana”

Autor:

28.09.2021., Zagreb - Gradonacelnik Tomislav Tomasevic obisao je mjesto puknuca vodovodne cijevi na krizanju Selske ulice i Bastijanove ulice.
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Luka Stanzl/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević u utorak rano ujutro stigao je na Trešnjevku gdje je ponovno došlo do puknuća cijevi, na raskrižju Baštijanove i Selske.

“Na terenu su sve službe. Osiguranje će pokriti štetu. Radi se o istom magistralnom cjevovodu kao i prije dva dana. To je taj domino efekt”, rekao je Tomašević za N1 televiziju.

Dodao je da je riječ o jednoj od najprometnijih ulica u gradu pa dolazi do dodatnih opterećenja, a povećana je i izgradnja.

“Razvoj infrastrukture to nije pratio… Posljedica je to pretjerane gradnje koju nije pratio razvoj infrastrukture”, istaknuo je zagrebački gradonačelnik.

Ponovio je da se od šezdesetih godina prošlog stoljeća nije ulagalo u infrastrukturu.

“Šteta koja je nastala na ovom dijelu veća je nego ona prije dva dana. Sutra navečer vjerujem da će se onaj južni dio pustiti u promet, a ovaj sjeverni do kraja tjedna”, rekao je.

Tomašević je naglasio da je razgovarao sa stanarima i ravnateljem gimnazije koja je poplavljena. “Ispričali smo se za ove neugodnosti, to je najmanje što u ovom trenutku možemo učiniti”, zaključio je.

Podsjetimo, na zagrebačkoj Trešnjevci u utorak ujutro opet je došlo do puknuća vodovodnog cjevovoda, veća količina vode izlila se po okolnim ulicama i objektima, a promet je obustavljen.

Novo puknuće vodovodnog cjevovoda na zagrebačkoj Trešnjevci, promet obustavljen

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.