Tom Hanks i supruga još nisu cijepljeni jer nisu dovoljno stari

U ožujku prošle godine Tom Hanks i supruga Rita Wilson bili su među prvim slavnim osobama koji su oboljeli od koronavirusa. Dogodilo se to u Australiji gdje je Hanks u to vrijeme snimao biografski film o Elvisu Presleyu u režiji Baza Luhrmanna dok je Rita Wilson bila na turneji promovirajući svoj posljednji album.  Ovaj bračni par odlučio je na u medijima i na društvenim mrežana informirati javnost o bolesti te smo tako saznali da su imali osrednje simptome a Hanks je kasnije otkrio kako su donirali krvnu plazmu radi daljnjeg istraživanja virusa.

Nastavljajući s informiranjem javnosti, Rita Wilson je, gostujući u tv emisiji „Today“, objavila kako ni ona ni njen suprug još nisu cijepljeni. Razlog tome je vrlo jednostavan, rečeno im je da nisu dovoljno stari. „U redu, prihvaćamo tu činjenicu“, objasnila je Rita Wilson koja ima 64 godine, koliko i njen suprug Tom Hanks. „Čekamo da dođemo na red a kako je već puno ljudi cijepljeno tako vjerujemo da ćemo doći na red u slijedećoj rundi cijepljena“, nada se Rita Wilson koja je dodala kako i ona i suprug nose u sebi antitijela što ih čini zadovoljnima jer osjećaju da su zaštićeni.

„Zato cijepivo pomaže ljudima. Ne postoji ništa ljepše no vidjeti ljude kako se grle po prvi puta u godinu dana, vidjeti djeda i baku kako grle unuke, ljude kako grle svoje roditelje. To je pravi dar“, smatra Rita Wilson.

Prije mjesec dana Rita Wilson objavila je na Instagramu fotografiju s Tomom Hanksom i prisjetila se kako je prošlo točno godinu dana otkako su se osjećali umornima nakon čega su završili u bolnici u Sydneyu gdje je otkriveno kako su zaraženi koronavirusom.

Komentiraj