EPA/JOE CASTRO

TO SE ZOVE SVADBENI POKLON Ronaldo svom agentu darovao grčki otok

Portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo svom je agentu Jorgeu Mendesu (49) kao vjenčani poklon darovao – grčki otok. Svjetski mediji nisu uspjeli otkriti o kojem se otoku radi, ali su objavili da se njegova cijena kreće u milijunima.

Mendes je oženio svoju partnericu Sandru u nedjelju, a među brojnim poznatim uzvanicima bio je i nekadašnji menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson, koji je Ronalda doveo na Old Trafford 2003. godine. Osim Fergusona, na svadbi je bio i predsjednik real Madrida Florentino Perez, predsjednik Benfice Luis Felipe Vieira i vlasnik Chelsea Roman Abramovič. Vjenčanje je održano u eksluzivnoj stambenoj četvrti u Portu. Mendes i Sandra imaju reoje djece, a civilni su brak sklopili 2005. godine.

Ronaldo je bio kum svom agentu, koji je jedan od najuspješnijih agenata, a vlasnik je i tvrtke ‘Gestifule’, koja se bavi razvojem najvećih nogometnih talenata.

Najmanje desetak grčkih otoka je na prodaju, a prema podacima s web stranice Private Islands Online orok se može kupiti i za tri milijuna eura. Mendes je jedan od najbogatijih Portugalaca, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na 100 milijuna eura.

Komentiraj