Affidea Vita

FOTO: Tim ‘Aktivne Hrvatske’ posjetio polikliniku Affidea Vita

Uvijek u pokretu tim ‘Aktivne Hrvatske’ predvođen trenericom Asjom Petersen posjetio je polikliniku Affidea Vita u Šibeniku.

Ovom prilikom, cijenjena pilates trenerica Asja Petersen prepustila se u ruke dr. Jakše Škugora koji je najsuvremenijom medicinskom dijagnostikom provjerio njezin zdravstveni status. Budući da trenerica Asja svoje tijelo vrlo često dovodi do zadnjih atoma snage prilikom izvođenja napornih vježbi, najbitnije svakom treneru je što prije tijelo povratiti u punu fizičku spremu. U najkraćem roku pacijent poliklinke dobiva detaljan uvid u svoje zdravstveno stanje, što olakšava činjenicu da smo spašeni lista čekanja, a trenerica Asja uspjela je i pregledati koljeno koje ju ponekad zna boljeti, no ustanovljeno je da je sve u najboljem redu.

Affidea Vita u Šibeniku bavi se nizom najsuvremenijih medicinskih usluga do dijagnostičkih usluga, poput magnetske rezonance, kompjuterizirane tomografije, ultrazvuka i rendgena koji zahvaljujući znanstvenim dostignućima otkrivaju i vrlo sitne, rane promjene u organizmu.

Komentiraj