Thor je na filmskom platnu trebao izgledati drugačije, pogledajte kako

Svatko tko je ljubitelj filmova nastalim na strip junacima iz Marvela znaju da je Thor, kojeg je glumio Chris Hemsworth, plavokosi i dugokosi Bog groma i munje. Tako je izgledao u prvim Marvelovim filmovima kao što su „Thor: Svijet tame“ i „Osvetnici: Vladavina Ultrona“. Godine 2017. došlo je do filma „Thor: Ragnarok“ redatelja Taike Waititija prilikom čijeg se snimanja pojavila ideja kako bi Thor trebao izgledati malo drugačije.

Osnovna promjena vidjela bi se u tome da bi Thor, kojeg je neprestano glumio Chris Hemsworth, imao kratku kosu, drugačiju od one na koju su obožavatelji navikli. Koliko kratku, otkrilo se ovih dana kada je Andy Park, direktor vizualnog odjela Marvel Studios, na Instagramu objavio crtež Thora koji je i sam proglasio ekstremnim rješenjem.

Do promjene Thorove frizure ipak nije došlo, ali treba znati što je nagnalo producente i redatelja filma „Thor: Ragnarok“ da razmišljaju o ovoj promjeni. Naime, prethodni film  „Thor: Svijet tame“ smatra se jednim od najlošijih nastalih u produkciji Marvel Studios pa je jasno kako ih je taj neuspjeh potaknuo na razmišljanje o promjenama u franšizi o Thoru. Chris Hemsworth ipak se nije ošišao, a i bez te promjene Taika Waititi hvaljen je kao redatelj koji je filmom „Thor: Ragnarok“ vratio staru slavu ovom liku.

Komentiraj