“The Magical Seven” na splitskim Gripama: Pljesak i suze na premijeri filma o slavnom košarkašu

U ponedjeljak navečer u Sportskom centru Gripe u Splitu premijerno je prikazan film o životu poznatog košarkaša, “The Magical Seven – Toni Kukoč”, autora Sabahudina Topalbećirevića.

Kukoč, koji je iste večeri proslavio 55. rođendan, na projekciju filma stigao je sa suprugom Renatom i majkom Radojkom.

“Ne vjerujem da bilo tko počne karijeru s misli kako će o njemu jednog dana biti napravljen film ili da će ući u Kuću slavnih. Vjerojatno oni koji tako započnu karijeru to teško poslije ostvare”, kazao je slavni košarkaš.

Najemotivniji dio filma bio je onaj u kojem je spominjao pokojnog oca. Splitska promocija filma u hramu košarke na Gripama održala se pet dana poslije premijere u Sarajevu, točno na Kukočev 55. rođendan, ali i relativno nedugo nakon smrti njegovog oca Ante, navodi Slobodna Dalmacija.

“Sretan sam što će ovaj film ostati za moju djecu. Drago mi je što je moja majka došla i pogledala ovaj film. Tužno mi je malo bilo, vidjeli ste reakciju mene i mame kad su prikazali mog oca u filmu. Moj otac je bio moj najveći navijač, sve je pratio i čuvao. U zadnjim godinama i mjesecima života napravio je nekoliko albuma, raznih novinskih isječaka i fotografija, uspomena koji meni zlata vrijede”, kazao je Kukoč te dodao kako je oduševljen atmosferom na Gripama.

“Ovo je bilo nešto posebno, ovo je dvorana u kojoj sam napravio svoje prve košarkaške korake”, rekao je.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner