Saša Burić

THE BEAT FLEET Splitski kolektiv danas održava koncert na krovu Muzeja suvremene umjetnosti

Popularni splitski bend THE BEAT FLEET dolazi danas u Zagreb održati još jedan u nizu svojih nezaboravnih koncerata na krovu Muzeja suvremene umjetnosti s početkom u 21 sat.

Nema sumnje da će se članovi popularnog splitskog hip-hop kolektiva predstaviti u najboljem svjetlu i sa svojim hitovima oduševiti zagrebačku publiku te zadržati dobru atmosferu koja prati projekt Ljeto u MSU.

Mladen Badovinac, Aleksandar Saša Antić i ostali članovi benda na svojim koncertima uvijek pronađu posebnu energiju koju prenesu na publiku, a krovna terasa MSU-a kao da je stvorena za takav ugođaj.

Ulaznice možete kupiti na www.eventim.hr i svim prodajnim mjestima Eventima ili na bilo kojoj od benzinskih crpki Petrola.

Svaka ulaznica uključuje i gledanje filma na dan koncerta u art kinu Metropolis te posjet izložbi “Divlji zapad. Povijest neoavangarde Wroclawa”.

Ljeto u MSU podržavaju i Turistička zajednica grada Zagreba, Petrol, Karlovačko pivo i Jadransko osiguranje, a Eko taxi časti sve goste s 10% nižom cijenom prijevoza.

Dobro se zabavite…

Komentiraj