The Balkan Magic Trick: ‘Ugurao’ Ciboninu petorku u jugića!

Autor:

08.12.2023., Frankfurt - Sinisa Vuco i Justus Reid pripremaju se za sutrasnji koncert Hrvatsku noc koja se odrzava u Suwag Energie Areni koja je rasprodana prije godinu dana na koji dolaze Hrvati iz cijelog svijeta. U hotelu Lindner gdje su smjesteni izvodjaci koji nastupaju na koncertu zajedno sa tamburaskim sastavom Dukati pjevali su Hrvatske pjesme dugo u noc. Justus Reid postao je popularan na drustvenim mrezama pjevajuci Hrvatske i balkanske pjesme u SAD-u. Photo: Igor Soban/PIXSELL

Igor Soban/Pixsell

Legendarni jugić poznat je, među ostalim i po tome da u njega uvijek može stati još jedan. Vjerojatno ne postoji stanovnik bivše Jugoslavije, koji se nije barem jednom stiskao u jugiću, a kolika je to zapravo fora pokazuje video kojeg je objavio najpoznatiji američki Influencer, sada već možemo reći, s naših prostora, Justus Reid. On je u jugo “strpao” petorku Cibone i nasmijao nas do suza!

Video u kojem Cibonini dvometraši izlaze iz malenog auta bez stražnjih vrata, postao je viralan.

“Imaš dva metra, kako si stao u tu kantu?!”, pita u videu jednog od igrača trener Cibone Dino Repeša te se okreće Justusu i nastavlja s: “Kako ih vadiš više?!”, a Justus mu odgovara, izvlačeći petog iz prtljažnika:“You’ve never seen a Balkan Magic trick before”?

No, da ne duljimo, pogledajte video.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justus Reid (@justus_reid)

Inače, Justus je totalno zaluđen Balkanom te je prodao kuću u Južnoj Dakoti, dao otkaz i preselio u Hrvatsku, točnije odlučio neko vrijeme živjeti u zemljama bivše države i upoznati ljude.

Nastupio je prije dvije godine na audiciji za Supertalent i sve oduševio pjevajući na hrvatskom. Tada je isključivo zbog audicije za show doletio iz SAD-a. Potom se vratio kući, a onda odlučio prodati sve i doći živjeti na Balkan, odnosno putovati zemljama bivše Jugoslavije i snimati ludosti za društvene mreže. Jedna od njih je ova danas sa Ciboninim dvometrašima u jugiću.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.