TEŠKA NESREĆA NA A3: Automobilom probili ogradu, muškarac preminuo u bolnici

Sinoć oko 19:40 sati na autocesti A3 kod odmorišta Križ došlo je do prometne nesreće, u kojoj su teško ozlijeđene tri osobe. Jedan muškarac kasnije je u bolnici podlegao ozljedama, izvijestili su iz zagrrebačke policije.

39-godišnja strana državljanka je upravljala Citroenom stranih oznaka, a kretala se desnom prometnom trakom južnog kolnika autoceste A3 u smjeru Sl. Broda.

Dolaskom do 71. kilometra, u zanošenju je skrenula udesno u smjeru jugoistoka preko prometne trake za zaustavljanje vozila u nuždi, preko koje je sletjela na mekani teren s južne strane kolnika. Prednjim dijelom vozila je naletjela na zaštitnu ogradu, pod koju se automobil podvukao i nastavio zanositi po mekom terenu ispod ograde u smjeru istoka.

Dolaskom do mosta odvodnog kanala, lijevim bočnim dijelom automobil je naletio na jugozapadni dio betonskog mosta i metalnu ogradu mosta, a potom i na zaštitnu žičanu ogradu, s južne strane kolnika.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni putnik iz vozila, 35-godišnji strani državljanin, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava, 39-godišnja vozačica kojoj je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb te drugi 35-godišnji putnik iz vozila, također strani državljanin, a liječnička pomoć pružena mu je u OB Ivo Pedišić-Sisak.

Oko 22 sata 35-godišnji je putnik kojemu je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava preminuo.

Komentiraj