Tele2

TELE2 Što se krije u podbörki?

Darivanje oplemenjuje i čini sretnima i onog tko prima, ali i onoga tko daruje. Ovih se blagdana u Tele2 birala ponuda koja će razveseliti svakoga – djecu, mlade, one malo manje mlade, starije, ali i poduzetnike.

Dovoljno je samo zaviriti u Tele2 podbörku – vreću punu dobrih želja.

Potrebno je samo odabrati podbörku tj. pretplatu u kojoj se nalazi PlayStation®4 Slim s četiri igre (Call of Duty: WW II, Driveclub, Horizon Zero Dawn i Ratchet&Clank) zajedno sa Samsung Galaxy A5 2017 ili Huawei P10 lite mobitelom s tarifom RASPALI s BEZBROJ GB interneta.

Tu je i odličan novi router za Pokućni internet uz tarifu BEZBROJ GB…

Tele2 je uz odabranu slagalicu ovog Božića pripremio novu uslugu – Sweet Gigu. Sve funkcionira vrlo jednostavno. Ako imate višak podatkovnog prometa, možete megabajte viška podijeliti sa svojim Tele2 prijateljima tako da ih razlomite, baš kao i kockice čokolade, na manje dijelove i razveseliti više dragih osoba. Kako bi se lijepe geste širile dalje, Tele2 će svima koji aktiviraju nove slagalice dodijeliti po 1GB podatkovnog prometa u iduća tri mjeseca.

Ova usluga je moguća uz aktivaciju bilo koje slagalice, a u onima s 1000 min/SMS i 5GB ili 1000 min/SMS i BEZBROJ GB ima dovoljno za sve i za vlastito korištenje i za darivanje prijateljima. Sweet Giga omogućuje dijeljenje MB putem SMS poruke ili usluge Moj Tele2 i dostupna je samo za korisnike bonova.

Slatki blagdani za “bonaše” uključuju i odlične mobilne uređaje pa su korisnicima na odabir ponuđeni Noa Core Stilo DS, LG K8 2017 i Meizu M5 Note DS.

Svima koji su na listu blagdanskih odluka upisali pokretanje vlastitog posla, ali i onima koji žele svoj ured obnoviti novim uređajima namijenjena je blagdanska Tele2 ponuda za poslovne korisnike.

Ona im omogućuje da ugovaranjem jednog paketa, koji uključuje ASUS VivoBook 15,6“ laptop, Samsung Galaxy A5 2017, router za Pokućni internet ZTE MF 286, predinstalirani Windows 10 te jednim mjesecom korištenja Office 365 uredskog paketa bez naknade, opreme svoj ured uređajima potrebnim za početak ili napredak poslovanja.

Paket uređaja dostupan je uz tarifu BIZNIS RASPALI i BEZBROJ GB te BEZBROJ GB Pokućnog interneta. Tako je osigurana neograničena sloboda komunikacije – surfanje, pozivi i sms poruke.

Komentiraj