Danas se u zagrebačkom hotelu Esplanade, u organizaciji tvrtke Filipović poslovno savjetovanje, održava prva godišnja konferencija o upravljanju poslovnim voznim parkovima.

Na jednodnevnoj konferenciji okupit će se predstavnici raznih kompanija  iz zemlje i regije povezanih s djelatnostima prijevoza i organizacije voznih parkova. Direktor Taxi Cammeo Zagreb i voditelj taksi sektora unutar vodeće hrvatske taksi-kompanije Cammeo grupe, g. Petar Dragić jedan je od sudionika na okruglom stolu o izazovima upravljanja voznim parkovima u Hrvatskoj.

Sudionici okruglog stola su raspravljali o brojnim izazovima s kojima se susreću u svakodnevnom radu, poput pronalaska optimuma između uštede na troškovima i postizanja željenog stupnja komocije korisnika, omjera sigurnosti i rizika, samostalnog upravljanja voznim parkom, nabavi, planiranju i financiranju voznog parka,  poreznih olakšica, kao i o najnovijim izazovima u tzv. fleet managementu u Europi i svijetu.

Ovom prigodom, g. Dragić je rekao: „Izuzetno smo ponosni što nas je, pozvavši na konferenciju, organizator prepoznao kao tvrtku koja svojim primjerom iz prakse može pridonijeti kvaliteti rasprave na današnjoj konferenciji. Desetogodišnje iskustvo u taksi-djelatnosti i upravljanju taksi-flotom svakako nam daje dovoljno kredibiliteta da iz svojeg kuta gledišta podijelimo sa sudionicima naše znanje kako se uspješno suočiti s preprekama i unaprijediti poslovanje u ovom segmentu“.

Komentiraj