Novi senzacionalni dokumenti otkrivaju kako je policija došla do materijalnih dokaza da je upravo Milijan Brkić 2011. javljao protagonistima afere elitne prostitucije da su pod mjerama, a taj ‘zagubljeni’ materijal DORH nikada nije koristio

NACIONAL OBJAVLJUJE NOVE DOKUMENTE IZ ‘IZGUBLJENOG SPISA’ koji sadrži stotine ispisa SMS-ova, fotografija i prisluškivanih razgovora prostitutki i klijenata, koji Milijana Brkića na novi način stavljaju u središte afere Elitna prostitucija

Ne možemo se vidjet moraš hitno promijenit broj i moraš hitno stat malo i nemoj zvat. Javit ću ti se i dostavit ono po nekomu, pošalji novi broj. Prijatelj”

“Pa šta je bilo?”

“Valjda kužiš o čemu se radi, skeniranje svega, pouzdana informacija. Znaš da doktor dobije info. Poslušaj kako sam napisao.”

“Dobro.”

“Informacija je iz prve ruke.”

OVE SU PORUKE 20. LIPNJA 2011. GODINE oko 10 sati ujutro izmijenili Sara Sikirić…

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKONacional i Pixsell
IZVOROrhidea Gaura Hodak i Berislav Jelinić
Podijeli objavu
Prethodni članakBarbarić bez komentara nakon ispitivanja u DORH-u
Sljedeći članakPoletaev i Volk u DORH-u razgovarali o Agrokoru
Orhidea Gaura Hodak rođena je 20. svibnja 1974. u Zagrebu. Nakon završene srednje škole za upravu i pravosuđe, upisuje studij kontrole letenja, ali od njega ubrzo odustaje. Odlazi na godinu dana u London, a nakon povratka, zapošljava se u jednoj privatnoj tvrtci kao službenica. Krajem 90­ih sve se više zanima za politička događanja, upisuje studij politologije (uz rad) i odlučuje potpuno promijeniti karijeru. Novinarstvom se bavi od 2003., kada je počela raditi u gradskoj redakciji Jutarnjeg lista. Karijeru nastavlja u magazinu Story, gdje se bavila temama vezanim uz svijet kazališta, filma, glazbe i kulture. Zbog zanimanja za šire društveno­političke teme, 2007. godine prelazi u politički tjednik Nacional, gdje je obrađivala razne društvene fenomene i raspon tema od znanosti i medicine do kriminala i politike, što je često uključivalo dublje istraživanje. S grupom novinara 2011. prelazi u novoosnovani tjednik Aktual, ondje se fokusira uglavnom na teme iz unutarnje politike. Paralelno uz rad, završila je studij politologije na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu i upisala diplomski studij iz područja međunarodnih odnosa. Od 2013. ima status slobodne novinarke. Autorica je knjige "Tuđman i Perković". Krajem 2014. priključuje se ekipi na čelu s Berislavom Jelinićem koja je nakon dvije i pol godine pauze ponovno pokrenula tjednik Nacional.