SVJETSKA TURNEJA Whitney Houston na turneji kao hologram

facebook.com

Hologram pokojne američke glazbene dive Whitney Houston kreće na turneju iduće godine, u sklopu koje će fanovi ponovno imati priliku čuti njezine najveće hitove, piše The Guardian.

 

  • Šogorica pokojne pjevačice Pat Houston, koja je ujedno i zadužena za ostavštinu, ustvrdila je da je hologram “velika prilika za Whitneyine fanove da ponovno vide jednu od najpoznatijih izvođačica u povijesti”

 

Pat je, naime, potpisala ugovor kojim je tvrtki Hologram USA omogućila korištenje njezinih pjesama i fotografija tijekom showa koji se priprema.

Svjetska turneja kreće u Sjedinjenim američkim državama.

“Mogućnost da podijelimo njezine spektakularne darove sa svijetom je točno ono čemu sam se nadao kada sam razvio posao s hologramima”, rekao je Alki David, direktor tvrtke Hologram USA.+

Ustvrdio je da tvrtka ima tehnologiju koja uzrokuje seizmičke promjene u zabavnoj industriji te je uvjeren da će stvoriti krajnje dobru proslavu “Whitneyine nevjerojatne umjetnosti”.

Hologrami poznatih zvijezda postaju sve popularniji. Hologramske turneje dobili su Tupac te Michael Jackson, a uskoro i Billie Holiday.

Whitney Houston umrla je 11. veljače 2012. godine u dobi od 48 godina. Utopila se u kadi hotelske sobi Beverly Hilton hotela, a obdukcija je pokazala da je umrla od slučajnog utapljanja od posljedica kokaina i srčanih tegoba.

Komentiraj