Američka senzacija Jason Derulo 27. listopada u Areni Zagreb

facebook.com

Slavni američki pjevač Jason Derulo 27. listopada stiže i zagrebačku Arenu, u sklopu svoje turneje ‘777 World Tour’.

Jedanaest platinastih singlova prodanih u preko 50 milijuna primjeraka i tri milijarde YouTube pregleda, smjestili su Derula u najuži krug vodećih svjetskih glazbenika današnjice.

Njegova turneja, u sklopu koje će posjetiti i Zagreb, već je krenula. Album ‘777’ je muzički najzrelije izdanje do sada i novi smjer za njega. Novi album ujedinjuje pjesme koje pozivaju da plešete, ali i one koje pokazuju i vrlo emotivnu, ranjivu stranu Jasonovog izričaja vodeći nas kroz priče iz njegovog osobnog života.

U svojoj biografiji Derulo ima zabilježeno nekoliko uspješnih suradnji, prvenstveno s Nicki Minaj, na pjesmi „Swalla“, i Pitbullom na njegovom albumu „Climate Change“ (pjesma „Educate Ya“). Na dugačkom popisu zvijezda s kojima je surađivao nalaze se i Stevie Wonder, Snoop Dogg, Jennifer Lopez, Hardwell, Pitbull, 2 Chainz, Tyga, Timbaland i brojni drugi.

U ožujku ove godine Derulo je objavio pjesmu ‘Colors’ (Warner Bros. Records), inspirativnu himnu koja ujedinjuje obožavatelje i njihove omiljene umjetnike širom svijeta te služi kao Coca-Cola®- ina pjesma za kampanju Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine u Rusiji.

“Bilo je zadovoljstvo raditi s Coca-Colom u stvaranju himne za Svjetsko nogometno prvenstvo, turnir koji slavi atletsku izvrsnost. Kroz moje godine putovanja, uspio sam vidjeti ljepotu u našim kulturnim razlikama. ‘Colors’ sam napisao kako bih upravo proslavio te raznolikosti i sudjelovao u nevjerojatnoj energiji koju sportski obožavatelji širom svijeta daju u ovakvim prilikama”, kazao je Derulo.

Komentiraj