Sućut Plenkovića, Krstičevića i Šundova u povodu smrti vojnika

HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ

Hrvatski premijer Andrej Plenković i ministar obrane Damir Krstičević u srijedu su uputili sućt obitelji pripadnika OS RH Maria Pavišića, koji je preminuo u Litvi.

“Poštovana obitelji, sa žalošću sam primio vijest o preranoj smrti Vašeg supruga i oca, gospodina Maria Pavišića. Znam da ne postoje riječi utjehe u ovim tužnim i teškim trenucima za Vašu obitelj, prijatelje, poznanike i kolege. Molim Vas primite izraze sućuti i iskrenog suosjećanja, u ime Vlade Republike Hrvatske i osobno”, stoji u sućuti premijera Plenkovića.

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević napisao je: “Poštovana ožalošćena obitelji, u ovom iznimno teškom trenutku želim Vam u svoje ime i u ime svih djelatnika Ministarstva obrane i pripadnika Oružanih snaga RH, izraziti iskrenu i duboku sućut zbog preranog odlaska Vašeg supruga i oca. Teški su trenutci kada gubimo one koji su nam bili oslonac i uzor, ali oni ostaju zauvijek u našim molitvama i mislima. Poštovana obitelji, iako znam da u ovom trenutku ne postoje riječi kojima bih mogao ublažiti vašu bol, znajte da smo uz Vas”.

Sućut obitelji uputio je i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov. “Poštovana i draga obitelji, Duboko sam dirnut tužnom viješću o preranoj smrti Vašeg supruga, oca i sina, cijenjenog pripadnika Oružanih snaga, uzornog kolegu i dragog prijatelja. U svoje ime i u ime svih pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske, izražavam najiskreniju ljudsku sućut. U ovom trenutku Vaše neizmjerne boli teško je naći riječi utjehe, no znajte da niste sami. Naše misli i molitve su s Vama i Vašom obitelji. Uz izraze najdublje sućuti”, napisao je.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner