ŠTO JE OVO? Pretražuje se kuća napadača u Kaštel Štafiliću: Pronađeno nekoliko bombi, skrivao ih i u spavaćoj sobi?

Autor:

02.04.2024., Kastel Stafilic - Mjesto pokusaja ubojstva  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Ivana Ivanovic/PIXSELL

U ovim trenutcima odvija se pretres kuće napadača u Kaštel Štafiliću koji je sinoć napao muškarca te mu zadao tri prostrjelne rane, jednu u abdomen, lijevu i desnu potkoljenicu, a kolegi koji mu je priskočio u pomoć zadao dva udarca sjekirom, u glavu i vrat.

Oko kuće napadača nekoliko je policijskih auta, a okupilo se i mnogo susjeda zbog čega su došla tri kombija interventne policije koji su branili pristup samom događaju.

Prilikom pretresa kuće, kako neslužbeno saznaje Dalmacija danas, pronađeno je pet bombi, što u spavaćoj sobi, što u garaži, oko 130 metaka, te pušku. Svjedoci su također rekli kako je kuća jako neuredna, puna prašine, te da se vidi kako J.K.koristi samo jednu stolicu te da ima neke ustaljene navike.

STRAŠNO! HGSS o kolegi koji se u bolnici bori za život: ‘Propucan je ispred kuće, šokirani smo’

Cijelo susjedstvo je u šoku, na svakom koraku se prepričava sinoćnji događaj, svi su vidno potreseni, ali i bijesni na rad Pravosuđa jer ,navodno, susjedi su prijavljivali svaki njegov ispad ali on se uvijek vrati kući.

Podsjećamo, 2003. godine J.K. nožem je napao osamnaestogodišnjeg mladića jer mu je ovaj mokrio uz zid kuće.Nakon ispitivanja pušten je na slobodu.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.