MJEŠTANI U ŠOKU Oglasio se susjed napadača: ‘Znam da razbija automobile, buši gume…’

Autor:

02.04.2024., Kastel Stafilic - Mjesto pokusaja ubojstva  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Ivana Ivanovic/PIXSELL

Dvije su osobe ozlijeđene u nedjelju navečer u incidentu koji se dogodio u Kaštel Štafiliću, javila je splitska policija.

Podsjetimo, na ulici je jedna osoba ozlijeđena iz vatrenog oružja, a druga oštro-tupim predmetom, u nedjelju oko 19,30 sati. Obje su osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu, rekli su u policiji.

“Imam jednu rupu na skladištu i moja žena ima rupe na njenom skladištu. Nisam bio tu kada se to dogodilo, ali sam sve čuo i prijatelj mi je poslao snimku i odmah sam došao ovdje i vidio što je bilo. Susjed sam počinitelja i znam da razbija automobile, buši gume ako parkirate ispred njegove kuće. On ima neku crtu u svojoj glavi i ako parkiraš preko te crte, dolaze štete”, rekao je mještanin za N1.

POZNAT POLICIJI Upucao HGSS-ovca, čovjeku sjekirom slomio lubanju. Javili se iz bolnice

Ovo je stvarno teški šok, to je tako trebalo biti kad tad i dogodilo se jučer, nažalost. Kada sam vidio da je riječ o susjedu morao sam reagirati”, kazao je mladić.

“Bila sam tu i prije policije i Hitne pomoći, nažalost čula jauke. Svaka čast susjedima što su pomogli, žao mi je čovjeka, u šoku smo”, opisala je žena.

STRAŠNO! HGSS o kolegi koji se u bolnici bori za život: ‘Propucan je ispred kuće, šokirani smo’

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.