STAR ALLIANCE Globalna zrakoplovna udruga nudi Round the World letove i novi tematski program

Kao udruga zračnih prijevoznika s najduljim stažom, Star Alliance nudi Round the World letove više od jednog desetljeća. Nadovezujući se na to iskustvo, udruga Star Alliance sada je nadopunila ponudu i uvela tematska putovanja u svoju ponudu.

Osim što u cijelosti mogu po svojoj želji osmisliti putovanje, zainteresirani putnici sada imaju na raspolaganju čitav niz tematskih putovanja u okviru programa Round the World. Tematska putovanja oko svijeta uključuju sljedeću ponudu: World Food, World Wonders, Architecture Hotspots, Nature Trail, Aquatic Wonders, Ramsar Wetlands, Natural Wonders, Great Hotels, Sports Hotspots, Wine Tasting, Romantic Journey i Luxury Lifestyle.

Pojedinosti o ponudi možete pronaći ovdje.

Da bi se olakšalo rezervacije ove nove inspirativne ponude putovanja, ažurirana je aplikcija Book & Fly za rezervaciju putovanja oko svijeta, kako bi se omogućilo potencijalnim putnicima odabrati najbližu zračnu luku kao polazište njihovog tematskog putovanja. Također, moguća je i daljnja prilagodba željama putnika i to dodavanjem, uklanjanjem ili izmjenom destinacija.

Star Allianceova aplikcija Book & Fly dostupna je na engleskom, njemačkom i japanskom jeziku. Ova aplikacija omogućuje korisnicima planiranje putovanja Round the World, 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Oni koji žele podijeliti svoje planove s drugima, mogu to učiniti putem integrirane funkcionalnosti društvenog medija. Nakon što su svi letovi rezervirani, elektroničke karte se mogu izdati izravno preko online alata. Ukoliko to žele, putnici mogu kontaktirati bilo kojeg od zračnih prijevoznika Star Alliancea ili turističku agenciju te na taj način rezervirati i kupiti svoju Round the World kartu.

Letovi Round the World nude bolju vrijednost za novac, nego pojedinačne jednosmjerne karte zasebnih zrakoplovnih tvrtki za isto putovanje. Stvarna cijena ovisi o tržištu, udaljenosti i razredu u kojem se leti.

Putovanje treba početi i završiti u istoj zemlji te biti u jednom smjeru, ili prema istoku ili prema zapadu, ali postoje i mogućnosti skretanja sa zadanog pravca unutar jednog kontinenta. Obavezno je jednom preletjeti i Atlantski ocean i Tihi ocean.

Putnici moraju odsjesti u trajanju od najmanje 24 sata u najmanje tri grada, a ukupni putni plan može uključivati najviše 15 zaustavljanja. Za neke zrakoplovne karte u ekonomskom razredu određeno je kao maksimum pet zaustavljanja.

Zrakoplovne karte Round the World udruge Star Alliance dostupne su za putovanja u prvom, poslovnom, premium ekonomskom i ekonomskom razredu. Ovisno o karti, korisnici mogu odabrati putovanja do najviše šest ili dvanaest mjeseci.

Djeca u dobi od dvije do jedanaest godina plaćaju 75 posto cijene karte za odrasle, a za djecu ispod dvije godine koja nemaju vlastito mjesto cijena je 10 posto iznosa karte za odrasle.

Kao podršku uvođenju novih tematskih Round the World putovanja, Star Alliance angažirao je sedam blogera koji će putovati svaki na jednom od tematskih itinerera i izvještavati o svom putovanju. Stoga vas pozivamo da pratite Marka Wiensa, koji će kušati gastronomske delicije diljem svijeta, ili provjerite što Megan i Mike Jerrard pišu o svom romantičnom putovanju. Pogledajte također kako Justin Carmack roni na najboljim podvodnim lokacijama, ili pratite Scotta Eddyja koji će kušati vina na šest kontinenata. Michael Schulz fotografirat će arhitektonska čuda, dok Karen Day putuje na temu Professional Gap Year. I na kraju, ali nikako najmanje važno, pogledajte svjetska čuda na blogu Oneika-the-Traveler.

O Star Allianceu:

Mreža Star Alliance osnovana je 1997. godine kao prva istinski globalna zrakoplovna udruga koja međunarodnim putnicima nudi pristup mreži u čitavom svijetu, prepoznatljivost i besprijekornu uslugu.

Prihvaćenost na tržištu dokazale su i brojne nagrade, uključujući Air Transport World Market Leadership Award i Best Airline Alliance koje je udruga dobila od časopisa Business Traveller Magazine i SkyTrax-a.

Zrakoplovne tvrtke članice mreže su: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brazil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI i United. Ukupno mreža Star Alliance nudi više od 18.500 dnevnih letova na 1.330 odredište u 192 zemlje svijeta.

Komentiraj