SPLIT U automobilu skrivali 3,4 kilograma marihuane

Autor:

Vinkovci: Policija na graničnom prijelazu zaplijenila više od 76 kg marihuane 30.10.2018., Vinkovci - PU vukovarsko-srijemska predstavila je pronalazak vise od 76 kg marihuane koje je zaplijenila na granicnom prijelazu u osobnom automobilu, sto je najveca kolicina droge pronadjena u osobnom vozilu prepravljenom upravo u svrhu skrivanja opojne droge. 

Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

Oko 3,4 kilograma marihuane pronašla je splitska policija u nedjelju u osobnom automobilu zagrebačkih registracija, a zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama kazneno su prijavljena i pritvorena dvojica muškaraca.

 Iz policije u utorak kažu da su na državnoj cesti D-1 u Splitu zaustavili Peugeot koji je bez stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom vozio 43-godišnjak, a u automobilu su se nalazila još dvojica putnika.
 Policajci su u ‘gepeku’ uočili četiri PVC paketa u kojima je pronađeno ukupno 3.407 grama marihuane.
 Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 43-godišnji vozač i 29-godišnji putnik pritvoreni su uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, dok policija trećeg muškarca ne dovodi u vezu s drogom.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.