SPLIT Pukle vodovodne cijevi, poplavljeno pola kvarta

Autor:

U ponedjeljak poslijepodne došlo je do velike poplave u Splitu. Sa stražnje strane zgrade na adresi Sukoišanska 35 pukla je voidovodna cijev, zbog čega je poplavljen cijeli parking ispred zgrada na brojevima od 29 do 33, kao i obližnji park u kojem je voda sezala sve do sjedećeg dijela na klupama, javlja Slobodna Dalmacija.

Voda je došla i do obližnjih poslovnih prostora, a pod vodom su se našli automobili na poplavljenom parkiralištu. Još uvijek se ne zna zbog čega je došlo do puknuća cijevi, prenosi Dalmatinski portal.

Iz Vodovoda i kanalizacije kažu kako je popravak u tijeku. “Obavještavaju se potrošači vode na području Splita u Ulici Hrvatske mornarice od broja 1 do broja 11 da je zbog puknuća vodovodne cijevi prekinuta opskrba vodom danas, 15. svibnja, u 13.30 sati. Radovi su u tijeku, a popravak i normalizacija dotoka vode se očekuje do 24 sata. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja. Za sve dodatne obavijesti možete se obratiti dežurnoj službi ViK-a na tel. 383-816”, navodi se u njihovom priopćenju.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)