Spaletti: “Neki hrvatski igrači su malo ostarili, ali su najviša klasa. Neka nas čuva Vialli!”

Autor:

epa11007967 (L-R) Italy's head coach Luciano Spalletti, Albania's head coach Sylvinho, Croatia's head coach Zlatko Dalic and Spain's head coach Luis de la Fuente of Group B pose next to the trophy during the UEFA EURO 2024 final tournament draw at the Elbphilharmonie in Hamburg, Germany, 02 December 2023. The UEFA EURO 2024 will take place in Germany from 14 June to 14 July.  EPA/FILIP SINGER

EPA/FILIP SINGER

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini B EURA 2024 u Njemačkoj sa selekcijama Španjolske, Albanije i Italijom, odlučio je ždrijeb u Hamburgu. Hrvatska otvara prvenstvo 15. lipnja u Berlinu sa Španjolskom, 19. lipnja u Hamburgu se sastaje s Albanijom, a  24. lipnja u Leipzigu slijedi susret s europskim prvakom Italijom.

“Moglo je ovo i bolje proći, ali tako je to kad ste u četrvtom potu. Ne smijemo zaboraviti – mi smo Italija. Teško je sad predvidjeti kako će se odviti ova skupina. Albanija se pokazala kao dobro organizirana ekipa koja ovisi o formi svojih igrača. Hrvatska je jaka i iskusna. Neki su im igrači malo ostarili, ali znam da su on najviša klasa. Neka nas Vialli čuva“, komentirao je talijanski izbornik Luciano Spalletti za RAI.

Dalić komentirao ždrijeb: “Izvukli smo najtežu grupu!”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.