Sophie Turner tvrdi da je tek iz medija saznala da je Jon Jonas pokrenuo razvod

Autor:

Joe Jonas, left, and Sophie Turner arrive at the Vanity Fair Oscar Party on Sunday, March 12, 2023, at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, Calif. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Evan Agostini/Invision/AP

Novi dokumenti sa okružnog suda na Manhattanu otkrivaju kako je glumica Sophie Turner tek iz medija saznala da je njen suprug Jon Jonas podnio zahtjev za razvodom. To je glumica navela u sudskom podnesku dodajući kako je do raspada braka došlo iznenada i to nakon što je Jonas zadržao njihovu djecu u SAD-u iako je njihov dom u Engleskoj. „Stranke su imale svađu 15. kolovoza 2023. godine“, napisao je u podnesku odvjetnik Sophie Turner. „Oko 1. rujna otac djece je podnio na Floridi zahtjev za razvodom od majke. Oko 5. rujna majka je iz medija saznala da je otac podnio zahtjev za razvodom“.

Njihov brak raspao se nakon četiri goodine a predstavnik Jonasa odbacio je tvrdnje Sophie Turner kako nije znala da njen suprug planira podnijeti zahtjev za razvodom. „Nakon nekoliko razgovora sa Sophie, Joe je inicirao pokretanje razvoda na Floridi jer Florida ima odgovarajuću jurisdikciju nad ovim slučajem. Sophie je bila svjesna da Joe namjerava podnijeti zahtjev za razvodom“, rekao je Jonasov predstavnik.

Sophie Turner i Joe Jonas ušli su u vezu 2016. ggodine kada je ona imala 20 a on 27 godina, Vjenčali su se 2019. a slijedeće su godine dobili prvo dijete, djevojčicu Willu. Druga kći rođena je prošle godine. U podnesku odvjetnika Sophie Turner navodi se kako su se u travnju ove godine njih dvoje dogovorili da će se stalno naseliti u Engleskoj te su stoga u srpnju počeli tražiti kuću. „Stranke su zajedno planirale kupnju nekretnine i odgajanje djece u prekrasnom domu u engleskom okruženju“, navode dalje njeni odvjetnici.

Ujedno, u podnesku se navodi kako su supružnici planirali da će se djeca priudružiti braći Jonas na koncertnoj turneji u kolovouzu dok Sophie Turner ne završi snimanje nove serije u Engleskoj. Ona je planirala nakon toga preuuzeti djecu u rujnu. Umjesto tog razvoja događaja, Jonas je podnio zahtjeva za razvodom u Miamiju gdje je par posjedovao kuću. Oni su je nedavno prodali za 15 milijuna dolara što je, prema podnesku, bio dio plana za kupnju kuće u Engleskoj. Zbog sudske procedure djeca se sada ne mogu više seliti.

“Joe je već odbacio sve izjave navodno dane u njegovo ime koje su omalovažavale Sophie. Iznesene su bez njegova odobrenja i nisu u skladu s njegovim stavovima”, navodi se u izjavi predstavnika Jonasa koji tvrdi kako je par imao sastanak prošlu nedjelju kako bi u miru nastavili sa zajedničkom brigom za djecu. “Njegova je želja da Sophie preispita svoju oštru pravnu poziciju i krene naprijed na konstruktivniji i privatniji način. Njegova jedina briga je dobrobit njegove djece.”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.