Slobodan ulaz na prvu ‘Noć znanja’

Sveučilište VERN'

Zanima li vas što o aktualnim temama u znanosti i društvu promišljaju vrhunski domaći znanstvenici i stručnjaci, poput člana škotske akademije Royal Society of Edinburgh, uglednog dirigenta i profesora na Muzičkoj akademiji ili inovativnog profesora arhitekture?

Pozivamo sve zainteresirane građane da posjete prvu ‘Noć znanja’ koja će se u petak (15.09.) održati u organizaciji Sveučilišta VERN’. Događanje će kroz formu 45-minutnih dokupredavanja ponuditi posjetiteljima nove načine razmišljanja o društveno zanimljivim temama.

Želja sudionika i organizatora je promocija znanja i približavanje znanosti i znanstvenih tema zainteresiranoj javnosti. 

O temama kao što su: Preživljavanje ljudske vrste, Svemirska era čovječanstva, Pravni aspekti sharing economy u EU, Kako je folk postao turbo, Gradovi budućnosti, Novi svjetski poredak, Porez na nekretnine, Potreba čovjeka za stalnom promjenom identiteta…, govorit će prof. dr. sc. Igor Rudan, Ante Radonić, dr. sc. Goran Selanec, dirigent Mladen Tarbuk, prof. dr. sc. Idis Turato, prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila, dr. sc. Sandra Švaljek, književnik Zoran Ferić i drugi ugledni stručnjaci i profesori.

Sveučilište VERN’ će u sklopu ‘Noći znanja’ biti otvoreno za javnost u petak (15.09.) od 18.30 do 23.30 sati na lokaciji: Importanne Galleria, Iblerov trg 10, 1. i 2. kat, Grad Zagreb.

Pozivamo sve zainteresirane da detaljne informacije o predavačima, predavanjima i rasporedu potraže na internetskoj stranici www.noc-znanja.vern.hr.

Ulaz na događanje je slobodan.

Komentiraj