ŠKORO: “Ja sam lopta kojom se loptaju Bernardić i Plenković”

Nakon jučerašnje  predizborne debate predsjednika SDP-a Davora Bernardića i premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, danas je na RTL-u predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, ali jedan na jedan sa Zoranom Šprajcom.

Teme razgovora su također vezane za nadolazeće parlamentarne izbore koji će po svim anketama i procjenama biti najneizvjesniji do sada.

Škoro naravno nije propustio i komentirati sučeljavanje između Bernardića i Plenkovića za koje tvrdi kako se njih dvoje boje sučeliti s njim.

“Jučerašnje sučeljavanje je ličilo na predstavu dvoje birokrata, od kojih jedan čita, a drugi zna pjesmicu napamet”, komentirao je Škoro jučerašnje sučeljavanje.

“Nisam ja titan, ja sam izgleda lopta kojom se loptaju kao što se loptaju s cijelim hrvatskim narodom već dugi niz godina”, dodao je Škoro u RTL Direktu.

Kada je u pitanju postizborna koalicija Škoro naglašava kako ne bi o tome govorio prije izbora

“Nismo isključivi, ali znamo da ne želimo da nam Plenković bude premijer, a jučerašnje sučeljavanje mi je pomoglo da se uvjerim kako ni Bernardić nije naša opcija za moguće koaliranje”, rekao je Škoro i dodao kako ga nije strah izbornih rezultata jer se za razliku od drugih političara ima gdje vratiti u realnom sektoru.

I dalje je uvjeren kako ga se boje, a Plenkoviću poručio da će “kad tad” morati sjesti sa njim

“Ajmo biti realni, u Saboru ima 151 mjesto. Kako reče jedan pametan čovjek, Štefica, Barica dođe i ima 76 glasova i formira vlast. Naši birači moraju znati da mi jesmo banka u koju kad oni ulože svoj glas, taj glas će biti uložen na dobro birača. A o svemu drugome ćemo razgovarati poslije. Ali kao čovjek koji je isključen, koji je za razgovor, uvijek ću reći, da naravno, razgovarat ćemo, nema problema. Druga stvar je dogovoriti se, trgovati. To su različiti glagoli. Ali razgovarati, pa za Boga miloga, moramo razgovarati.”

“Ja vidim da gospodin Plenković u svim sučeljavanjima sad bježi od mene. Stalno je govorio da ja bježim od njega, a večeras smo trebali biti na sučeljavanju, napravila je Udruga glas poduzetnika, nisu htjeli doći. Sutra treba biti na javnoj televiziji, neće doći. Ja neću doći kad nema njih. Ako će poslati zamjenu, poslat ću i ja, nije problem u tome. Imamo i mi dovoljno kvalitetnih ljudi da se mogu suočiti sa svima njima zajedno. Očito medije ne zanima što ja i mi imamo za reći. Ja imam i poruku za gospodina Plenkovića: kad tad će morati sjesti sa mnom. Bolje mu je prije nego kasnije”, rekao je Škoro.

 

 

 

 

 

 

Komentiraj