EPA/MAURI RATILAINEN

Škendija poslala video-spot Milanu

Makedonski nogometni klub Škendija iz Tetova poslala je video-spot  u kojem se na šaljivi način predstavlja svom protivniku u završnom pretkolu Europske lige talijanskom gigantu Milanu.

Nakon što je obavljen ždrijeb 4. pretkola, trener Milana Vicenzo Montella kazao je da ne zna apsolutno ništa o Škendiji, a Makedonci su mu se na šaljiv način predstavili. Tako se u jednoipolminutnom spotu pod naslovom “Dear AC Milan, we are KF Shkendija! Ci vediamo amici” šaljivo upoređuju dva kluba, dva grada i ono što Tetovo povezuje sa Italijom.

“Vi imate stadion od 80.000 mjesta, ali naš grad ima 100.000 ljudi. Vaš igrači koštaju više od 330 milijuna eura, ali i naši preko 400 milijuna makedonskih denara. Vi sada šaljete skaute da nas prate, ali i mi imamo ljude koji vas stalno slijede”, neke su od poruka makedonskog doprvaka jednom od najtrofejnijih europskih klubova

U spotu se i navodi da je Škendija 1994. godine, kada je se natjecala u trećoj ligi, nosila dresove koje joj je darovao upravo AC Milan.

Prva utakmica igra se 17. kolovoza na San Siru, a uzvrat je sedam dana kasnije u Skopju na stadionu “Filip Drugi”.

Komentiraj