SKANDALOZNI INCIDENT Filip Uremović bocom pogodio zaštitara u glavu na Rujevici

Autor:

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Filip Uremović bio je pod upitnikom za Jadranski derbi zbog ozljede. Stisnuo zube i izdržao do 58. minute kad ga je zamijenio mladi Dominik Prpić. Izgleda da bi bilo bolje da Uremović uopće nije bio u zapisniku


Hrvatski reprezentativac i stoper splitskog Hajduka, 27-godišnji stoper Filip Uremović napravio je skandal po svršetku Jadranskog derbija.

Uremović je rekonvalescent i nije bilo sigurno hoće li uopće moći igrati nedjeljnu utakmicu u kojoj je Rijeka pogotkom Marca Pašalića pobijedila Splićane 1:0, ostavila ih 10 bodova iza sebe i definitivno izbacila iz utrke za naslov u kojoj su sada ostali samo Sopićeva RijekaJakirovićev Dinamo.

Nakon utakmice trener Hajduka Mislav Karoglan izjavio je “Vrlo je lako reći: ovo je za Hajduk još jedna promašena sezona”.

RIJEKA JE KRALJICA JADRANA Pašalić otresao Hajduk na minus 10, za naslov: Rijeka i Dinamo!

A Filip Uremović, iz zasad nepoznatih razloga, napravio skandalozni incident na ulazu u tunel, uz teren Rujevice. Uremović je zaigrao jer je Hajdukova obrana puna ozljede. A bolje da nije. Uopće dolazio u Rijeku.

Jer Uremović je po završetku utakmice bocom u glavu pogodio jednog od zaštitara koji je stajao pored ulaska u tunel. Cijela priča naknadno će biti unesena u službena izvješća.

Nije poznato zašto je Hajdukov igrač zavitlao bocu i je li gađao baš zaštitara. Ili nije gađao nikoga nego liječio frustraciju još jednog poraza i još jedne promašene splitske sezone.

Ali boca, na sreću plastična, završila je na glavi po svemu sudeći totalno ni krivog, ni dužnog zaštitara. Nedopustiv izljev bijesa koji će tek biti do kraja razjašnjen, a Filip Uremović sigurno rigorozno kažnjen.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.