Šime Vrsaljko zbog nove operacije koljena prisiljen na dugotrajnu pauzu

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko danas je podvrgnut artroskopskom zahvatu na lijevom koljenu, izvijestio je njegov klub Atletico Madrid. 28-godišnji desni bočni će odmah početi s procesom rehabilitacije, a prema procjenama van travnjaka će izbivati sljedeća četiri mjeseca.

Vrsaljko je problema s koljenom imao za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine da bi se za operaciju odlučio o u veljači 2019. nakon čega je oporavak potrajao više od devet mjeseci. Prvu utakmicu nakon oporavka odigrao je u siječnju ove godine.

Međutim već u svibnju 2020. godine podvrgnut je novom artroskopskom zahvatu nakon čega se očekivalo da će biti spreman za aktualnu sezonu. No, problemi su se nastavili pa Vrsaljko još uvijek u aktualnoj sezoni nije upisao nastup.

Izbornik Zlatko Dalić ga je pozvao za listopadske utakmice Vatrenih, ali na samom danu okupljanja objavljeno je kako će zbog ozljede propustiti ovu akciji. Vrsaljko je posljednju utakmicu u nacionalnom dresu odigrao u studenom 2018. godine.

Komentiraj