SIGURDSSON: ‘Želim da Hrvatska na Olimpijskim igra ima moj trenerski pečat’

Autor:

HINA/Damir SENČAR

HINA/Damir SENČAR

Hrvatska muška rukometna reprezentacija će igrati u skupini H protiv Egipta, Argentine i Bahreina na SP 2025., koje će po prvi put zajednički organizirati tri države, Hrvatska, Danska i Norveška, a ždrijeb je održan u zagrebačkoj koncertnoj dvorani ‘Vatroslav Lisinski’


Nakon ždrijeba hrvatski izbornik Dagur Sigurdsson komentirao je ‘ples kuglica’ u ‘Lisinskom’:

“Prije svega, bilo je vrlo uzbudljivo i naša grupa je vrlo zanimljiva, imamo četiri različita kontinenta ako se ne varam. Neke momčadi jako dobro poznajem. Igrali smo protiv Argentine prije samo nekoliko tjedana. Bila je to jako teška utakmica. Mislim da smo pobijedili s jednim golom razlike”, govorio je Sigurdsson.

“Poznajem Bahrein vrlo dobro budući da sam bio u Japanu. Puno smo puta igrali protiv njih. I naravno, Egipat je stvarno jaka nacija i moramo biti dobro pripremljeni za sve njih. Tako da mislim da je sve skupa zanimljiva i uzbudljiva grupa za navijače”.

‘SPASITELJ’ POJMA NEMA? ‘Sigurdsson s Hrvatskom ne može osvojiti olimpijsku medalju’

Ždrijeb za SP je obavljen, ali sva koncentracija je na skorim Olimpijskim igrama:

“Nadam se da ćemo igrati i protiv Egipta i protiv Francuske. To bi značilo da idemo daleko u natjecanju. Trenutačno razmišljamo o Olimpijskim igrama, igrat ćemo utakmicu protiv Egipta u okviru priprema za Olimpijske igre, tako da će sve biti jako uzbudljivo”, rekao je Sigurdsson te dodao:

“Imat ćemo dovoljno vremena na ljeto da se pripremimo za Olimpijske igre. Naše pripreme će trajati oko mjesec dana i to je dovoljno vremena. Uvijek imamo jako malo vremena s reprezentacijama, ali za novog trenera uvijek je dobro dobiti olimpijske pripreme, tada mogu staviti svoj pečat na momčad i malo bolje upoznati igrače, tako da se veselim pripremama”, zaključio je Islanđanin s klupe hrvatske reprezentacije.

SVJETSKO PRVENSTVO 2025. Hrvatska u skupini s Egiptom, Argentinom i Bahreinom

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.