‘SPASITELJ’ POJMA NEMA? ‘Sigurdsson s Hrvatskom ne može osvojiti olimpijsku medalju’

Autor:

Hina/Dario GRZELJ

Hina/Dario GRZELJ

Tek nešto više od dva mjeseca do početka Olimpijskih igara, a hrvatski rukometaši pod vodstvom Islanđanina Dagura Sigurdssona igraju – loše. Nakon Lina Červara o izborniku se krajnje negativno oglasio i Nenad Kljaić


“S obzirom na to kako su mediji pisali bajke o njemu kao da je popio svu pamet ovog svijeta i da košta šest puta više od svih dosadašnjih izbornika, onda je za očekivati da će Hrvatska igrati šest puta bolje nego do sada i da će osvojiti medalju. Ako se ne osvoji medalja onda oni, koji su ga doveli i toliko platili trebaju položiti račune te konačno odgovarati za to”, govori Kljaić za Sportklub.

TIK-TAK, TIK-TAK “Vrijeme otkucava, uskoro staje smijeh… Odnijet će vas rijeke pravde”

“U skupini smo na Olimpijskim igrama sa Španjolskom, Njemačkom, Slovenijom, Švedskom i Japanom. Trebamo proći u četvrtfinale. Ako nisi među prve četiri u grupi, onda najbolje da se svi ispišu iz rukometa! Medalja? S nekim drugim izbornikom da, ali s ovim sumnjam”, kaže Kljaić pa pojašnjava:

“Čitao sam Sigurdssonove izjave nakon katastrofalne igre na turniru u  Norveškoj, u stilu da fizički nismo spremni i slične gluposti. Znači, kada se pobjeđuje onda je on čudotvorac, Mesija i uspio je posložiti za dva dana sve pred kvalifikacije za Olimpijske Igre. Kada se izgubi, onda su igrači fizički nespremni i oni su krivi. Nemoguće je da si prije dva mjeseca fizički spreman za kvalifikacije, a dva mjeseca nakon toga nespreman”.

Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL

Zaključno:

“Sve osim ulaska u polufinale i osvajanja medalje na Olimpijadi je neuspjeh. Ako se ne osvoji medalja onda oni, koji su ga doveli i toliko platili trebaju položiti račune te konačno odgovarati za to”, rekao je Nenad Kljaić, olimpijski pobjednik iz Atlante 1996.

GDJE SMO? Sigurdsson: Hrvatska se izgubila. Červar: Ja bih s Japanom bio prvak svijeta

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.