Sheila E. najavila snimanje filma o svojoj ljubavnoj vezi sa Princeom

Sheila E. objavila je da snima biografski film o svojoj vezi s Princeom koji će se zvati ‘Girl Meets Boy’ naglasivši da će to biti jedna lijepa priča iz vremena koje je provela sa Princeom.

Sheila E. pravim imenom Sheila Cecilia Escovedo prvi je puta upoznala Princea na koncertu krajem 70-ih godina, a godinama kasnije surađivala je s njim tijekom snimanja pjesme „Purple Rain“. Nakon što je dobila nekoliko nominacija za Grammy za vlastitu pjesmu iz 1984. godine “The Glamorous Life” Sheila E. i njezin bend otvarali su koncerte na Princeovoj Purple Rain turneji. U to su vrijeme njih dvoje razvili prolaznu romantičnu vezu. Sheila E. pridružila se pratećem bendu Princea kako je njihova ljubav rasla, a kako se prisjetila u intervjuu za Billboard 2016., nakratko su se i zaručili nakon što je Prince to predložio 1987. godine. Međutim, do Lovesexy turneje od 1988. do 1989. njihova je veza pukla, a Sheila E. je nakon toga napustila Princea i bend.

Tijekom godina ostali su bliski prijatelji koji bi povremeno udruživali snage na pozornici. Nakon njegove smrti 2016. godine, bila je uključena u nekoliko koncerata njemu u čast. Također je objavila pjesmu pod nazivom “Girl Meets Boy” koja je bila posvećena Princeu, a sada se čini da tu pjesmu pretvara u cjelovečernji biografski film. Za sada je još uvijek nepoznato tko će film režirati i tko će u filmu glumiti.

Komentiraj