Sharon Osbourne progovorila o brutalnim prijetnjama smrću nakon što je napustila show „The Talk“

Sharon Osbourne progovorila je o brutalnim prijetnjama upućenim njoj, njezinom suprugu, njihovoj djeci i njihovim ljubimcima, nakon što je napustila talk show ‘The Talk’. Prijetnje su počele još u ožujku, nakon Sharonina odlaska iz američkog TV talk showa ‘The Talk’, a nakon što se posvađale sa suvoditeljicom Sheryl Underwood koja ju je optužila za rasizam.

Bijes javnosti je počeo kada je Sharon branila dugogodišnjeg prijatelja Piersa Morgana, koji je dao, kako su kritičari rekli, rasističke komentare o Meghan Markle. Bivše suvoditeljice, uključujući Holly Robinson Peete i Leah Remini, optužili su Sharon da je u prošlosti već govorila takve stvari, što je dovelo do njezinog odlaska iz showa nakon punih 10 godina.

U novom intervjuu za Daily Mail TV, Sharon Osbourne je rekla da je prošla “tri mjeseca terapije” kako bi prevladala traumu zbog primljenih prijetnji smrću. “Imala sam tretman ketaminom i izvukla sam se. Sve suze i sve što sam osjećala zbog svega toga je nestalo. Definitivno sam na početku prošla tešku fazu. Bilo mi je neugodno zbog poniženje je su ljudi pomislili da sam možda rasist. ”

Sharon Osbourne je nastavila detaljno opisivati ​​prijetnje smrću koje su ona i njezina obitelj primili od početka kontroverzne hajke na njih. “Htjeli su ubiti cijelu obitelj. Htjeli su doći noću s noževima, zaklati i nas i naše ljubimce. Zbog toga smo imali čuvare koju su nas štitili 24 sata.”U istom je intervjuu izjavila i slijedeće: „Radi se samo o meni, a ne o mojoj djeci. Sve možete meni reći i prihvatit ću to. Ne dirajte moju obitelj. Ne postoji niže od toga.”

Osvrnula se i na Parkinsonovu bolest Ozzya Osbournea. “Dobro je jer ima kontrolu. Srce ti se slomi jer se želi vratiti  starom životu, a ne može. Nedostaju mu prijatelji, glazbenici, oni su mu partneri. Nedostaje mu taj život. ”

 

Komentiraj