Privremeni trener Leicestera Craig Shakespeare rekao je u petak kako Claudio Ranieri nije dobio otkaz zbog pobune igrača. Neki britanski mediji objavili su kako su neki igrači Leicestera, aktualnog prvaka Engleske, nakon minimalnog poraza u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Seville pozvani na razgovor s čelnicima kluba i kako je tada sudbina talijanskog trenera bila ‘zapečaćena’.

Ranieri je u četvrtak dobio otkaz, devet mjeseci nakon što je Leicester odveo do povijesnog naslova prvaka Englesje. “Bilo je tu puno frustracije zbog loših rezultata, ali nije izgubio povjerenje svlačionice”, rekao je Shakespeare dodajući kako svi svi medijski napisi o neslaganju među igračima neistiniti.

“Uvijek mi je žao kada netko dobije otkaz. Ne znam da li je klub već razgovarao s mogućim nasljednicima, ali ja sam s Claudijem uvijek imao korektan odnos”, dodao je. Naveo je kako je s Ranierijem razgovarao jučer nakon svega te mu se talijanski terner zahvalio na podršci.

Leicester je trenutno 17. momčad Premierlige sa samo jednim bodom iznad zone ispadanja. Do kraja sezone ostalo je još 13 kola, a ispali su i iz FA Cupa od Millwalla.

Komentiraj