Selena Gomez ponudila humanitarnu pomoć Palestini i Izraelu preko svoje tvrtke Rare Beauty

Autor:

Promo

Tvrtka Rare Beauty, u vlasništvu popularne američke glumice i pjevačice Selene Gomez je u ponedjeljak objavila službenu izjavu putem svog službenog Instagram računa najavivši humanitarnu pomoć Palestini i Izraelu ali su se i izjasnili protiv rata između Izraela i Hamasa, a osuda ratnog sukoba je stigla nedugo nakon što je Selena Gomez, ujedno najpraćenija žena na Instagramu sa 430 milijuna pratitelja također osudila sukob, te potom gasila svoj profil.

“Uništeni smo slikama i izvještajima koji dolaze s Bliskog istoka. Tisuće nedužnih palestinskih civila ubijeno je u izraelskim zračnim napadima, a milijuni civila su raseljeni i ostavljeni bez pristupa hrani, vodi, lijekovima ili osnovnim potrepštinama za preživljavanje. Velik broj tih žrtava su djeca.” Također su naglasili i da palestinske civile treba zaštiti.

“I dalje smo slomljeni zbog užasnog terorističkog napada na nedužne civile u Izraelu 7. listopada, od kojih su mnogi također djeca. Ne postoji situacija u kojoj su napadi na civile prihvatljivi. Snažno osuđujemo svaki i sve oblike antisemitizma i islamofobije. Pozivamo sve da podrže humanitarne organizacije koje neumorno rade na pružanju pomoći i pomoći onima kojima je potrebna. Svaka pomoć može napraviti razliku.

Rare Beauty će donirati pomoć Međunarodnim organizacijama Crvenog križa/Crvenog polumjeseca – Magen David Adom i Palestinskom društvu Crvenog polumjeseca – koji pružaju hitnu skrb na terenu. Također ćemo donirati UNICEF-u kako bismo pomogli u dobivanju hitne medicinske pomoći i sredstva za djecu Gaze.”

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.