Šeks o prijetnjama Karolini Vidović Krišto: “Gluposti, nemam komentara na to”

Autor:

27.11.2023., Zagreb - Dolazak clanova HDZ-a na sjednicu Sireg Predsjednistva. Photo: Neva Zganec/PIXSELL

Neva Zganec/PIXSELL

Gluposti, nemam komentara na to, kazao je Vladimir Šeks komentirajući prijavu koju je zastupnica Karolina Vidović Krišto uputila glavnoj državnoj odvjetnici i ministru unutarnjih poslova tvrdeći da joj je 6. prosinca u zagrebačkom restoranu prijetio bivši predsjednik Sabora i savjetnik premijera Andreja Plenkovića, te da joj se unosio u lice i vrijeđao je.

Zastupnica Karolina Vidović Krišto u otvorenom pismu tvrdi da je Šeks nastavio s prijetnjama sve dok ga saborski zastupnik Josip Šarić (HDZ) nije odveo iz restorana. Šarić kaže kako je iznenađen tom pričom.

“Ne znam za taj njihov razgovor. Iznenađujuće mi je to. Ne znam jesu li uopće i o čemu razgovarali. Izlazeći iz restorana vidio sam kolegicu, pozdravili smo se i rukovali. Zatim sam izašao ispred restorana pričekati taksi, koji smo pozvali. Nisam se vraćao u restoran pa niti po Šeksa. Dvije tri minute iza mene izašao je i Šeks. Stigao je taksi i otišli smo”, rekao je Šarić za 24 sata.

Podsjetimo, zastupnica Vidović Krišto u pismu glavnoj državnoj odvjetnici i ministru unutarnjih poslova navodi kako joj je Šeks uz prijetnje i osobne uvrede rekao „da je on mnoge osobno ušutkao i ubio“. Na njezino pitanje hvali li se time, tvrdi. odgovorio joj je „da je ponosan na to“.

Šeks napao Karolinu Vidović Krišto: “Iznio je niz prijetnji, rekao je da je mnoge osobno ušutkao i ubio”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.