Savo Milošević: “Mi koji navijamo za Partizan, navijamo i za Želju i za Hajduk. Nevjerojatno je, ali postoji ta veza”

Autor:

13.11.2023., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Konferencija za medije nogometne reprezentacije BiH. izbornik Savo Milosevic Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Armin Durgut/PIXSELL

Izbornik nogometne reprezentacije BiH, Savo Milošević, govorio je o klubovima koje još podržava na prostorima bivše Jugoslavije.

U razgovoru za “Meridijan sport”, otkrio je da mnogi navijači Partizana također gaje simpatije prema Željezničaru, kao i prema splitskom Hajduku.

“Mi koji navijamo za Partizan, isto tako navijamo za Željezničar. Nisam jedini, već je to slučaj kod mnogih ljudi. Osim toga, ti isti ljudi negdje gaje simpatije i prema Hajduku kada je Hrvatska u pitanju. Nevjerojatno je, ali postoji ta veza. Pitao sam mnoge ljude o tome i nitko nema objašnjenje”, rekao je Milošević.

“Mi Partizanovi navijači također podržavamo i Želju, i također podržavamo i Hajduk. Zašto je to tako, zaista nemam objašnjenje i još ga nisam pronašao”, dodao je.

Savo Milošević je rođen u BiH, no nikada nije igrao u toj zemlji, a nakon igračke karijere u Srbiji, Velikoj Britaniji, Španjolskoj i Italiji nastavio je raditi kao trener beogradskog Partizana i ljubljanske Olimpije. Nedavno je preuzeo vođenje reprezentacije BiH te je do sada odigrao dvije utakmice u kvalifikacijama za EURO 2024, zabilježivši po jednu pobjedu i poraz.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.