HINA/ Damir SENČAR

RT “Osvoje li SP, aerodromi u Hrvatskoj nosit će Modrićevo ime”

Russia Today osvrnula se na dosadašnji dio Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji i složila svoju idealnu momčad. U njoj se našao i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

RT za zvijezdu Real Madrida ima samo riječi hvale: “Teško je opisati umješnost omalenog Hrvata a da se ne koriste klišeji poput ‘vuče konce’, ali samo spominjanje toga daje uvid u ulogu kakvu Modrić ima u reprezentaciji, kao i u Real Madridu”, piše RT i navodi kako se Hrvatska prometnula u ozbiljnog kandidata za osvajanje naslova svjetskog prvaka.

“Ako stignu do takvog uspjeha, koji bi im bio prvi u povijesti, očekujte da zračne luke i drugi javni sadržaji u Hrvatskoj budu nazvani imenom onoga tko je sve to omogućio – Luki Modriću”, pišu Rusi.

HINA/ Damir SENČAR/

Idealna postava RT-a:

Igor Akinfejev (Rusija) – Kieran Trippier (Engleska), Yerry Mina (Kolumbija), Diego Godin (Urugvaj), Aleksandar Kolarov (Srbija) – Aleksandr Golovin (Rusija), Luka Modrić (Hrvatska), N’Golo Kante (Francuska) – Kylian Mbappe (Francuska), Harry Kane (Engleska), Cristiano Ronaldo (Portugal)

Komentiraj