RONALDOVA SESTRA “Ovo je svijet korupcije i mafije”

Kapetan portugalske reprezentacije i napadač Juventusa Cristiano Ronaldo propustio je u ponedjeljak ceremoniju dodjele Zlatne lopte u Parizu. Nakon desetogodišnje dominacije Ronalda i Messija, nagrada je ove godine otišla u ruke kapetana hrvatske reprezentacije LukiModiću-

Ipak, članovi obitelji i prijatelji Portugalca bili su glasni na društvenim mrežama. Smatraju da je Ronaldo i ove godine zaslužio nagradu za najboljeg.

“Na nesreću, ovo je svijet koji živi od korupcije, mafije i k… sina novca. Božja moć je veća od sve te truleži. Bog kasni, no ne zakaže”, poručila je Ronaldova sestre Elma Aveiro na Instagramu.

“Samo je nedostajalo još ovo. Nevjerojatno je što se radilo ove godine. Onoga koji je i više nego dovoljno napravio da bude još jednom proglašen najboljim, nimalo se ne poštuje. Činjenice govore same za sebe. Oni koji ne žele da Cristiano bude nagrađen nikada neće moći prijeći preko brojeva iz nogometne povijesti. On je najbolji nogometaš svijeta i ove godine”, napisao je Ronaldov prijatelj Miguel Paixao.

Sam Ronaldo nije se u ponedjeljak oglašavao i komentirao izbor France Footballa,

Modrić je, podsjetimo, slavio sa 753 boda, dok je Ronaldo završio na drugom mjestu s 478 bodova. Juventusov napadač nije došao niti u Monaco i London na dodjele nagrada krovnih nogometnih organizacija UEFA-e i FIFA-e, gdje je također zauzeo drugo mjesto iza Modrića.

Komentiraj