Rok Gorjup novo je snažno pojačanje menadžment timu Tele2 na poziciji direktora prodaje zaduženog za hrvatsko tržište.

Više od deset godina iskustva na prodajnim pozicijama u telekomunikacijskoj industriji te radeći za Telekom Austria Group i Si.mobil d.d., osigurali su mu iskustvo koje će moći i dalje razvijati na poziciji koju preuzima u Tele2 Hrvatska.

“Veselim se radu u dinamičnom, otvorenom i izazovnom okruženju kakvo pruža kompanija Tele2 i vjerujem da ću zajedno sa svojim timom uspjeti ostvariti sve ciljeve koji su pred nama zacrtani. Tele2 je dinamičan teleoperater koji predvodi promjene i to već dugi niz godina čini jako dobro, a na nama je da postanemo još bolji i odgovorimo na sve izazove tržišta.“, izjavio je gospodin Rok Gorjup.

“Imajući na umu bogato Rokovo iskustvo u industriji te rezultate koje je postizao, uvjeren sam da ćemo njegovim dolaskom u naš tim ojačati svoju tržišnu poziciju, ostvariti ciljeve koje smo zacrtali i korisnicima omogućiti zadovoljstvo korištena naših usluga. Roku želim dobrodošlicu u Tele2 tim i veselim se zajedničkoj suradnji.“, rekao je Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska.

Rok Gorjup

Komentiraj