Hotel Esplanada

Restoran Zinfandel’s donosi nove gurmanske poslastice s potpisom chefa Ane Grgić

Talentirana i šarmantna šefica kuhinje Hotela Esplanade, Ana Grgić pomno je kreirala svako jelo koje se nalazi u ponudi novog jelovnika poznatog Zinfandel’s – fine dining restorana u sklopu luksuznog hotela.

Već od danas gosti mogu kušati okuse koji predstavljaju svojevrsnu modernu interpretaciju hrvatske kuhinje. Svježina, kreativnost i diskretna doza prepoznatljivog mediteranskog ozračja u kombinaciji s inovativnim konceptima pripreme hrane uz specifičan potpis vrsne šefice Ane Grgić, donose pravu rapsodiju okusa i umjetničkih djela na tanjuru.

Vođena kozmopolitskim pristupom i novim idejama, inspirirana svjetskim kulinarskim trendovima i sezonskim namirnicama, ‘chefica’ je za ovu zimu kreirala još jednu kolekciju primamljivih, originalnih okusa koji će se izvrsno spajati s brojnim vrhunskim vinima i šampanjcima s nedavno redizajnirane vinske karte.

Nezamjenjiv i prisutan u svako doba godine, prožet novim jesensko-zimskim asocijacijama i dodacima, poput marmelade od buče i snijega od jogurta – kremasti rižoto s potpisom Ane Grgić i ovaj put je našao svoje mjesto među predjelima novog à la carte jelovnika restorana Zinfandel’s.

Valja dodati da je Anin rižoto 2013. godine uvršten među 101 najbolji rižoto u svijetu prema renomiranom vodiču Guida Gallo, a prošle godine Ana Grgić je ponovno oduševila sve i ponovila uspjeh svojim rižotom od buče koji je svrstan među najbolja rižota u svijetu.

Za one koji žele isprobati ponešto od svega ‘chefica’ je složila pomno birane tasting jelovnike od četiri, pet i šest sljedova delicija koje objedinjuju i kombiniraju najbolje kombinacije okusa.

Nezaboravno iskustvo objedovanja upotpunjuje impresivna lista vrhunskih vina i šampanjaca. Šarmantni prvi hrvatski sommelier, Ivan Šneler i sam očaran vinima, pažljivo će za goste predložiti ona koja najbolje odgovaraju odabranim jelima.

Kako bi se gostima olakšao odabir jela na jelovniku restorana su posebno obilježena jela koja mogu biti gluten free, vege i halal, ovisno o alergijama i režimu prehrane. Uz to, restoran gostima nudi superbrzi besplatni internet, press reader hot zonu uz besplatno preuzimanje i listanje više od 4 000 novina i časopisa te jedinstvene jelovnike na iPad uređajima s vjernim fotografijama jela.

Komentiraj