HINA/ Damir SENČAR

REPREZENTATIVCI U ŠOKU “Ne znam iskreno kako to objasniti, dotučeni smo”

Velika nevjerica vladala je među hrvatskim reprezentativcima nakon izgubljene bronce protiv Slovenije. Većina ‘Kauboja’ nije mogla objasniti što se točno dogodilo u Parizu, gdje je Hrvatska imala čak osam golova prednosti, ali onda sve ispustila u posljednjih petnaestak minuta, te na kraju izgubila sa 31:30.

“Ne znam iskreno kako to objasniti, ne znam što bih sad rekao… Još sam malo u šoku”, rekao je Pešić za kamere Nove TV. “Očito smo se opustili ili je nestalo snage, nešto se dogodilo. Ovako nismo smjeli izgubiti nikako”, dodao je.

Marko Mamić također nije pronalazio riječi. “Malo sreće, pali smo u glavama, nismo zabijali… Teško je objasniti. Dotučeni smo”, kazao je. Za kamere RTL-a rekao je kako su dali sve od sebe, ali ne može objasniti što se dogodilo. “Uspjeh je ovaj rezultat, nitko nije očekivao da ćemo to napraviti. Vjerojatno je i faktor sreće odlučio”, rekao je.

Manuel Štrlek na umor se nije želio vaditi. “Kad vodiš pet-šest razlike manje od deset minuta do kraja nema izlike koliko god umoran bio”, poručio je.

Domagoj Duvnjak priznao je da je u šoku. “45 minuta smo igrali fenomenalno. Stali smo u napadu i primili dosta golova iz polukontre i kontre, oni su se vratili. Čestitam Sloveniji. Napravili smo uspjeh plasmanom u polufinale. No, ostaje žal jer smo trebali više i imali smo priliku”, poručio je.

“Umor je vjerojatno uzeo danak. Oni su to osjetili i dodali gas. Nedostajala nam je mrvica da zadržimo tu prednost”, rekao je Zlatko Horvat koji je čestitao svojim suigralima na borbi i Slovencima na povijesnoj medalji. “Za finale nam je falio gol i to je tako u sportu. Sad smo dvaput izgubili za gol, valjda će nam se to vratiti”, zaključio je.

Komentiraj