Reperica Sassja ima novi singl „Moj dragi“

“Moj dragi” novi je singl tuzlanske reperice koja je svoj povratak nakon kratke pauze najavila početkom ljeta suradnjom sa Zabranjenim pušenjem na njihovoj pjesmi “Kupi nas Ali”.

Na prvom samostalnom singlu u godinu dana, Sassja je prvi puta surađivala sa zagrebačkom legendom Baby Dooksom, a suradnju planiraju nastaviti i u narednom periodu. Osim muzike, Sassja svojim tekstovima osvaja simpatije publike jer bez straha govori o situacijama u kojima će se mnogi pronaći. Takav je slučaj i u pjesmi “Moj dragi” za koji su interpretacije otvorene, nenametnute i u potpunosti spontane. Ova, kako sama ističe „neljubavna ljubavna“ pjesma dvosmislena je, baš kao i život koji svakodnevno žive prosječni ljudi, negdje na razmeđi između ljubavi i preživljavanja, odnosa i kompromisa, držanja i prepuštanja.

Videospot za pjesmu „Moj dragi“ produkcijsko je djelo Kreativluk ekipe pod režijom Adnana Huremovića. Sassjin styling potpisuje Martina Herak, a Sassja posebno ističe da je sva simbolika i metaforika u spotu namjerna, isplanirana i kalkulirana.

 

Komentiraj