Renault predstavio svoju novu luksuznu limuzinu

Autor:

Renaultova nova limuzina odlikuje se stilom i pravim vozačkim užitkom
  • upečatljiv dizajn: zahvaljujući izduženim i elegantnim linijama,
  • prostranu i ugodnu kabinu: mnogo više prostora za vozača i putnike
  • mnoštvo inovacija u službi udobnosti
  • inovacije za vrhunski užitak u vožnji: tehnologija Multi-Sense koja se prilagođava raspoloženju vozača.

 

Renault Talisman imat će važnu ulogu u obnovi i unaprijeđenju Renaultove ponude modela visoke klase te će se proizvoditi u Renaultovoj tvornici u Douaiju.

Neke od glavnih odlika nove Renaultove limuzine su: mnogo prostora za sve putnike, najbolja prednja sjedala u segmentu i prtljažnik dojmljivog obujma od 608 dm³ (norma VDA). Tu su i mnoge inovacije u službi udobnosti kao što su digitalni prikaz instrumentne ploče na ekranu dijagonale 7 inča, sustav R-Link2 s ekranom dijagonale 8,7 inča, head-up zaslon u boji, audiosustav BOSE Surround Sound i sustav za parkiranje slobodnih ruku. Dok se za vrhunski užitak u vožnji pobrinula tehnologija Multi-Sense koja se prilagođava raspoloženju vozača. Talisman je jedina limuzina u segmentu D koja spaja sustav upravljanja četirima kotačima 4Control® s prilagodljivim ovjesom, zahvaljujući čemu nudi jedinstvene vozne osobine, sigurno, dinamično i okretno upravljanje te iznimnu udobnost.

Sa duljinom od 4,85m smješta se u sam vrh klase dok su širinom od 1,87m i visinom od samo 1,46m zadržali elegantan izgled i dozu dinamičnosti.

Budući kupci će ga moći prilagoditi svojim željam birajući između 10 boja i 5 verzija interijera. Spomenimo samo da je za one najzahtjevnije Renault pripremio Full LED prednja svijetla, 19-colne naplatke, 4Control sustav upravljanja četirima kotačima, LCD zaslone u boji te vrhunski audiosustav Bose.

Nakon predstavljanja za medije 6. srpnja 2015. Renault Talisman i njegova karavanska izvedba koja preuzima sve odlike limuzine bit će predstavljeni na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, koji svoja vrata posjetiteljima otvara 17. rujna.

Renaultova nova kompaktna limuzina u prodaju diljem Europe kreće krajem godine.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)