Razvode se Miley Cyrus i Liam Hemsworth

Pjevačica Miley Cyrus i holivudski glumc Liam Hemsworth razvode se nakon manje od godine dana braka, potvrdili su zastupnici Miley Cyrus za američki medije.

Par se upoznao 2010. godine na snimanju drame Nicolasa Sparksa ‘The Last Song’. Zaručili su se, ali su 2013. i prekinuli. Ponovno su se povezali 2015., a krajem prošle godine su se i vjenčali. Ceremonija je održana u njenom domu u Franklinu, uz nazočnost malobrojnih prijatelja i članova obitelji.

View this post on Instagram

My Valentine every single day ❤️ @liamhemsworth

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

“Oni se i dalje razvijaju, mijenjaju kao partneri i pojedinci. Odlučili su kako je najbolje da se rastanu, dok se fokusiraju na sebe i svoje karijere”, navodi se u izjavi predstavnika pjevačice. Dodaje se kako će i dalje biti predani roditelji svim životinjama koje imaju zajedno.

Miley je prije nekoliko dana objavila fotografiju na društvenim mrežama, na kojoj ne nosi vjenčani prsten. Fanovi su, očekivano, odmah uočili nedostatak prstena. Ovog je vikenda pjevačica snimljena u zagrljaju druge žene u Italiji, dok je Hemsworth bio u Australiji, gdje je njegov brat Chris slavio rođendan.

View this post on Instagram

Mute me if you don’t want SPAMMED

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Komentiraj