Pupovac: U četvrtak nastavak pregovora HDZ-a i nacionalnih manjina

Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac najavio je za četvrtak nastavak pregovora predstavnika nacionalnih manjina s HDZ-om, istaknuvši kako ne očekuje komplikacije u pregovorima.

“Razgovarali smo o tome da nastavimo razgovore koje smo prekinuli prošli tjedan, a koji će biti nastavljeni sutra”, kazao je Pupovac novinarima u srijedu nakon izlaska iz središnjice HDZ-a.

Sastanak s Andrejom Plenkovićem je rezultat uzajamnog interesa, prije svega predsjednika HDZ-a, za nastavkom razgovora, dodao je.

Na novinarski upit koji su uvjeti za potpise podrške Plenkoviću za mandatara, odgovorio je kako su to poznate stvari. “Samo ćemo nastaviti ono o čemu smo razgovarali i o čemu imamo dokumente, jer smo zbog kratkoće vremena stali na pola puta”, kazao je.

Pupovac je pojasnio da će se u četvrtak zastupnici nacionalnih manjina pojedinačno sastati sa čelnicima HDZ-a, uključujući i zastupnike SDSS-a.

Upitan hoće li potpise Plenkoviću dati u četvrtak ili petak odgovorio je kako ne očekuje komplikacije u pregovorima te smatra da bi oni mogli biti privedeni kraju razmjerno brzo.

“Ponedjeljak je dovoljno daleko da to možemo napraviti”, poručio je.

Komentiraj