U organizaciji WolfBad Squada u nedjelju, u Močvari nastupit će talijanski bend New Candys. Grupa je osnovana 2008. u Veneciji i pod utjecajem glazbenih velikana poput The Velvet Underground, The Stone Roses i Syda Barreta 2010. u vlastitoj produkciji objavili su EP “New Candys”, a nedugo zatim izašao je i album “Stars Reach The Abyss”.

Godine 2015. uvršteni su na kompilaciju “The Reverb Conspiracy” u izdanju Fuzz Club/The Reverberation Appreciation Societyja (Levitation Austin). U Močvari će promovirati posljednji album “New Candys As Medicine” koji je u međuvremenu pronašao svoje mjesto i u Committee To Keep Music Evil katalogu.

Kao predgrupa nastupit će zagrebački bend Discohernia. Taj poznati ”bioparanoični diskohernični breakbeat kvartet” čine Aljoša (bubanj), Cak (bas, vokal), Stipe (truba, vokal) i Beuc (gitara) i posebno će začiniti večer prepoznatljivim glazbenim stimuliranjem femoralne hernije u kombinaciji s plesnim disco ritmovima.

Nakon što su se članovi okupili sasvim slučajno za snimanje filma Antonija Nuića “Život je truba”, bend je često nastupao, a 2016. objavio je i album “Bioparanoja”. Svoju glazbu opisuju kao kombinaciju psihodeličnog elektro acid fusion punka.

Komentiraj