PRVI TURUDIĆEV POTEZ Poznato koga je izabrao za v.d. ravnatelja USKOK-a: ‘Nastavljamo suradnju’

Autor:

27.05.2024., Zagreb - Ivan Turudic odrzao je konferenciju za medije povodom stupanja na duznost glavnog drzavnog odvjetnika. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Patrik Macek/PIXSELL

Glavni državni odvjetnik Ivan Turudić za v.d ravnatelja USKOK-a imenovat će Svena Miškovića, voditelja Odjela tužitelja i dosadašnjeg zamjenika ravnateljce USKOK-a.

Ivan Turudić je, podsjetimo, jučer preuzeo dužnost glavnog državnog odvjetnika, kada je i najavio da će danas imenovati v.d. ravnatelja USKOK-a, piše N1.

Vezano za rad Željke Mostečak, novi glavni državni odvjetnik je prihvati njezinu ostavku, a on je novi v.d. ravnatelja USKOK-a. “Velika je čast i ukazano povjerenje, nastavljamo daljnju suradnju u predmetima koji su u tijeku i u budućnosti”, rekao je kratko novinarima.

“U utorak ću se sastati s USKOK-om. Cijeli USKOK će doći u zgradu DORH-a gdje ćemo imati kratak, ali važan sastanak”, rekao je jučer na press konferenciji održanoj po preuzimanju dužnosti.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
TEREZA

prije 3 tjedna

Dobre vijesti za mene i vas, zovem se TEREZA i moram vam ispričati kako sam doživjela ponudu kredita od 35,000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harry Bryan, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, imaju sjedište u Americi, a također djeluju u svim europskim zemljama. Dobio sam savjet kolege i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte ([email protected]} WHATSAPP: {+385915134516} Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopu od 3 %. Obećajte da ćete reći ljudima i podijeliti njegov dobar rad nakon što dobijete zajam.