Promet bez ograničenja na većini cesta, tijekom dana očekuju se gužve u smjeru mora

Na većini cesta promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi, izvijestio je u petak ujutro Hrvatski autoklub.

Tijekom dana očekuje se pojačan promet na većini cesta u smjeru mora. U vrijeme pojačanog prometa mogući su vožnja u kolonama i povremeni zastoji na pojedinim dionicama državnih cesta i na autocestama, u blizini odmorišta, kod ulaza ili izlaza s autocesta te na dionicama cesta gdje traju radovi.

A1 Zagreb-Split-Ploče: do 30. srpnja između 20:00 i 07:00 sati svakodnevno (osim subotom i nedjeljom), zbog izvanrednog prijevoza, kratkotrajno (maksimalno 15 min) se obustavlja promet na čvoru Žuta Lokva.

A3 Bregana-Lipovac: do 10. rujna zbog sanacije nadvožnjaka u čvoru Lučko vozi se po dva sužena traka u oba smjera, uz ograničenje brzine na 60 km/h, privremena prometna regulacija je i na Jadranskoj aveniji; zbog radova na nadvožnjaku Rugvica između 49.+400 km i 49.+600 km vozi se uz privremenu regulaciju prometa, u smjeru Lipovca po dva sužena prometna traka; na autocesti A3 zbog oštećenja kolnika od 66+200 km do 66+100 km promet se u smjeru Bregane odvija jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine od 60 km/h, a u smjeru Lipovca je zatvoren zaustavni trak. Molimo korisnike za dodatan oprez i poštivanje prometne signalizacije!

A7 GP Rupa- Rijeka-Žuta Lokva: na čvoru Sveti Kuzam zbog oštećenog kolnika u smjeru Krčkog mosta, vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h; do 23. srpnja u zoni vijadukta Sveti Kuzam u smjeru GP Rupa vozi se samo voznim trakom.

Krčki most (DC102): dana 4.kolovoza 2021. god. od 21:00 do 21:05 sati zbog osiguranja uvjeta za odrzavanja bakljade bit će prekinut promet na mostu Krk u oba smjera.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Osobna vozila na ulaz u zemlju čekaju između pola sata i sat vremena na prijelazima Goričan, Bregana, Rupa i bajakovo. Na izlaz iz zemlje teretna vozila na Bajakovu čekaju oko sat i pol vremena.

GP Dvor i Vitaljina otvoreni su samo za promet putnika i osobnih vozila. Na GP Gunja zabrana je prometa za teretna vozila i autobuse (zbog nestabilnosti mosta).

Komentiraj