PRIOPĆENJE UMJESTO PRESSICE: SDSS pozdravlja efikasno postupanje državnih institucija u pronalaženju napadača

Klub zastupnika SDSS-a pozdravio je u četvrtak brzo i efikasno postupanje državnih institucija u pronalaženju počinitelja napada na pripadnike srpske zajednice i ujedno izrazio zabrinutost zbog kampanje koja je u medijima vođena protiv žrtava napada i onih koji su stali u njihovu obranu.

“Klub zastupnika SDSS-a pozdravlja brzo i efikasno postupanje državnih institucija u pronalaženju počinitelja napada na pripadnike srpske zajednice u Hrvatskoj. Ujedno izražavamo zabrinutost zbog kampanje koja je u medijima vođena protiv onih koji su bili žrtve napada, kao i protiv nas koji smo stali u njihovu obranu i upozorili na atmosferu u kojoj su takvi napadi mogući”, stoji u priopćenju te stranke.

SDSS apelira, ne samo u interesu srpske zajednice nego i u interesu cijelog društva, da se osvijesti važnost borbe protiv onih koji stvaraju atmosferu mržnje, netolerancije i nasilja i protiv daljnjeg širenja takve atmosfere u društvu.

Klub zastupnika SDSS-a trebao je danas u Hrvatskom saboru održati konferenciju za novinare o aktualnim događanjima, no jutros ju je otkazao.

Komentiraj