Prima Grupa sudjeluje na međunarodnom sajmu namještaja Ambienti, koji se održava od 10. do 14. listopada na Zagrebačkom Velesajmu.

Na gotovo 1000 m2 izložena je nova kolekcija za 2019. godinu u kojoj posebnu pažnju plijene inovativna rješenja iz segmenta modularnog namještaja. Ovim funkcionalnim rješenjima krajnjem korisniku omogućeno je da u cijelosti iskoristi svaki centimetar raspoloživog prostora kombinirajući niz različitih modula.

Primini dizajneri u izložbenom prostoru u paviljonu 9, svakim danom od 15 do 18 sati, pružaju besplatno stručno savjetovanje za uređenje doma.

“Nova kolekcija namještaja za 2019. godinu, koju predstavljamo na ovogodišnjoj Ambienti, uskoro će biti dostupna u cijeloj Priminoj maloprodajnoj mreži. Naš dizajn tim neprestano je u potrazi za novim, boljim i kreativnijim rješenjima, a oslanjamo se na najkvalitetniju domaću sirovinu. Svojim kupcima pružamo mogućnost da svoj dom, apartmane ili kuće za odmor u potpunosti opreme kvalitetnim hrvatskim namještajem”, poručio je povodom otvaranja Ambiente, Renato Radić, direktor i vlasnik Prima grupe.

Komentiraj