PRIJELAZNI ROK: DINAMO Fiorentina dolazi po Petkovića! Zato Zajec ‘po Ateni lovi Šporara’

Autor:

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Klub iz Toskane zna kako je fiksna klauzula igrača koji hladno zabija Brazilu na Svjetskom prvenstvu: tek  2 milijuna Eura. I da Bruno ne treba nikakvu prilagodbu jer je već igrao u Italiji. I da je: ‘doktor’


Bruno Petković mogao bi u prvoj utakmici Europskog prvenstva, u subotu od 18:00 u Berlinu protiv Španjolske, istrčati kao reprezentativac koji – nije igrač Dinama.

Barem tako tvrdi Germanijak koji javlja kako je ‘talijanska Fiorentina snažno je zapela za Brunu Petkovića i spremna je odmah iskoristiti klauzulu u ugovoru od dva milijuna eura odštete’.

ČEFERIN NAS ODMAH ‘POKOPAO’? ‘Hrvatska je u drugom redu! Ovo je poker favorita za naslov prvaka Europe…’

‘Posao vodio ugledni talijanski agent Giovanni Branchini i trenutno se vode pregovori oko uvjeta koji bi zadovoljili napadača Dinama i reprezentacije Hrvatske. Jasno je kako se Talijanima žuri jer prema ugovoru, Petković može napustiti Dinamo ako netko od 15. lipnja ponudi ta dva milijuna eura odštete klubu iz Maksimira. Od tog datuma, pa sve do 15. srpnja odšteta je 2,5 milijuna eura. Dakle, jasno je zašto bi se cijela priča mogla rasplesti do vikenda’, piše Germanijak.

RIJEKA: PRODAJA Labrović u Augsburg za 3 milijuna eura. Jagma za Marcom Pašalićem!

Puno će toga, naravno, ovisiti i o volji igrača. A Petkoviću je, čini nam se, jako dobro i u HNL-u. Osim toga, Fiorentina će igrati Konferencijsku ligu, a Dinamo je ovog ljeta na korak od – plasmana u Ligu prvaka!

Ali sada je još jasnije zašto, kako smo jučer pisali, Dinamov predsjednik Velimir Zajec, uz veznjaka Gnezdu Čerina, ‘po Ateni lovi’ i drugog Slovenca iz Panathinaikosa: napadača Andraža Šporara.

SENZACIJA S POLJUDA Nakon šoka s Jurićem: Evo tko je novi favorit za trenera Hajduka!

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.